fredag & lørdag

På fredag var jeg kun to timer på skolen fordi jeg skulle klippe + stripe håret klokken 11. Vi gjør ingenting på skolen for tiden. Det gikk for det meste i signering av yearbookene, men kjekt det! Skal blogge om den seinere slik at dere får se litt hva det går i. Fredags kveld dro jeg til Claire med Bea. Vi badet i svømmebassenget, solte oss, lagde middag og så Mean Girls. Melanie, Katie og Shelby kom også innom en tur. Veldig koselig!

Lørdag var jeg på to graduation fester. Siden vi graduater 11.juni har alle graduation fester nå for tiden. Graduation er en veldig big deal i USA! Den første graduation festen jeg dro på var til Dylan om morgenen fra 9-12. Hun serverte frokost med vafler, pølse, bacon og frukt. Veldig mange kjente som kom, så det var ganske gøy! 

Seinere på dagen dro jeg på Shelby sin fest fra 17-23. Hun har den største hagen jeg har sett i hele mitt liv! Basseng, elv/dam med mange fisker, en fotballbane, bro, dansegulv OSV. Vanskelig å forklare. Må oppleves. Det var veldig mange folk som møtte opp. Vi spiste asiatisk mat, spilte "frisbee-fotball", pratet, så bildeshow av Shelby og danset på dansegulvet med discolys og egen DJ. Absolutt alle var på dansegulvet, foreldre og tenåringene. Ganske interessant, men gøy opplevelse. Det er desidert en av de beste festene jeg har vært på i år! 

I kveld skal jeg på to graduation fester igjen. Først til Abby og Karsyn, deretter Emily! Kanskje det kommer et nytt blogg innlegg i kveld. Vi får se! Har tross alt skole i morgen... TO DAGER IGJEN!!!! WUHU

 

 

dansegulvet

Fotball-fresbee

Så ble det mørkt....

Alle fiskene hun hadde i dammen

'

 

- isabelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle i USA

Isabelle i USA

17, Bergen

Utvekslingsstudent i Fresno, California skoleåret 2011/2012. Reiser med Aspect Spørsmål? isnamnam@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits