Last day of American high school

Da var dette skoleåret over..... Utrolig trist, men deilig følelse. I made it! På en annen side kommer jeg til å savne det sinnsykt.. Fikk også en mail angående hjemreise fra Aspect i dag. På toppen av dette fikk jeg et sertifikat for gjennført skoleår i USA fra Aspect i går. Da kan jeg si at jeg egentlig er så godt som ferdig og har sommerferie!!! Sick.

På skolen i dag gjorde vi absolutt ingenting! Signerte yearbooken til folk, pratet og hørte på musikk. Mange gråt og klemte. Veldig følelsesladet dag! Kan ikke tro at jeg aldri mer skal gå på skolen her... Det føles så uvirkelig. Har virkelig ikke gått opp for meg enda. 

I kveld skal jeg på the Cheesecake factory med et titalls folk for å feire at vi er ferdig med high school (til tross for at jeg egentlig har 1 til år hjemme).

Min favoritt lærer, Mr. Riofrio <3

Taylor and I (MERK: Voss vann på pulten lol)

Mr. Riofrio er økonomi+government læreren min. Jeg er også assistenten hans en time hver dag. Kommer virkelig til å savne han!

 

- isabelle

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle i USA

Isabelle i USA

17, Bergen

Utvekslingsstudent i Fresno, California skoleåret 2011/2012. Reiser med Aspect Spørsmål? isnamnam@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits