Siste dager i California

Planen var å dra fra Fresno 22.juni. Jeg hadde de aller nærmeste vennene på pannekake-frokost før jeg dro på flyplassen med Brittney i ti tiden. Da vi kom på flyplassen var det voldsom forsinkelse. Det var faktisk så forsinket at jeg måtte vente en hel dag med å dra! Det gjorde meg absolutt ingenting. Det var nemlig Brittney sin bursdag og jeg kunne nå komme i bursdagsbesøket hennes! Jeg skulle også ha ventet i Tyskland i 6 timer, men slapp det også på den nye flyreisen. Helt topp! Måtte jo si hade og alt på nytt igjen, men det var verdt det. Det var utrolig trist å si hade til vertsfamilien og bestevennen min Brittney, men jeg vet det ikke er farvel for alltid. Jeg kommer til å dra tilbake! Forhåpentligvis kommer de på besøk i Norge også. Satser på det! 

Mitt utvekslingsår i USA har vært helt fantastisk! Har lært så ufattelig mye om meg selv og en ny kultur, fått meg venner for livet og en helt ny familie. Det er vanskelig å oppsumere hele året i et lite blogg innlegg, men alt jeg vil si er at jeg angrer ikke 1 sekund på at jeg dro!!! Opplevd mer enn jeg noen gang kunne drømt om.

På flyplassen for å si farvel

 

- isabelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabelle i USA

Isabelle i USA

17, Bergen

Utvekslingsstudent i Fresno, California skoleåret 2011/2012. Reiser med Aspect Spørsmål? isnamnam@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits